Resor med M 20

Föreningen M 20 erbjuder medlemmar, allmänheten, företag och organisationer att få resa med och uppleva vårt fina museifartyg M 20. Våra möjligheter är följande:

Medlemsresor

Medlemsresor arrangeras regelbundet i Stockholms skärgård och runt Sveriges kuster där alla medlemmar i Föreningen M 20 kan deltaga. Att vara medlem i föreningen M 20 är på alla sätt givande. Förutom att man stödjer bevarandet av Fartyget M 20 och vårt marina kulturarv bjuds man på möjligheter till fantastiska sjöfärder och kamratlig samvaro med andra sjö- och fartygsintresserade M 20 vänner. Datum och detaljer för våra resor framgår av vårt programblad och hemsidans medlemssidor.

Hyr M 20

Föreningen M 20 erbjuder företag, organisationer och privatpersoner att hyra minsveparen M 20 vid kaj eller till sjöss. Ett besök på M 20 vid kaj ger ett unikt tillfälle att uppleva ett fungerande museifartyg och att återuppliva historiska minnen. M 20 kan nyttjas som mötesplats för konferenser, privata möten, kursträffar eller varför inte en romantisk middag i vårt fina gunrum? Det går också bra att hyra (chartra) hela fartyget för en sjötur. En resa med M 20 ger ett unikt tillfälle att uppleva ett museifartyg till sjöss och att återuppliva historiska minnen. M 20 kan nyttjas som plattform för till exempel teambuilding, kick-off, navigationsutbildning eller privata upplevelseresor – en bra födelsedagspresent. Fartyget kan även fungera som pressfartyg och som funktionärsfartyg vid tävlingar till sjöss. M 20 hyrs ut med behörig säkerhetsbemanning/nyckelbesättning, men de gäster som vill får naturligtvis delta i fartygets framförande. Fartyget kan ta upp till 12 gäster. Övernattning ombord samt catering kan tillhandahålls enligt önskemål.

Publika passagerarturer

Föreningen M 20 anordnar även schemalagda publika passagerarturer i Stockholms hamn och skärgård. Här erbjuds allmänheten en möjlighet att få uppleva ett 80-årigt museifartyg till sjöss samt få njuta av Stockholms unika skärgård. Sjöturerna utgår normalt från Museipiren på Djurgården i Stockholm. Datum och mer detaljer om dessa resor framgår av M 20 programblad, hemsida samt Facebook.
 
Här kan du läsa den gällande prislistan.