VAF – arbetsdag, rustningsdag

Kom ombord och delta i vårrustningen av vårt fina museifartyg. Du jobbar tillsammans med trevliga kamrater och gör det du är bäst på. Anmälan via e-post till kontakt@minsveparen.se eller direkt här på Föreningens hemsida under rubriken Medlemssidor. Denna dag får du också chans att delta i den informativa förtrogenhetsutbildningen.

VAF – arbetsdag med provtur

Kom ombord och delta i underhållet av vårt fina museifartyg. Du jobbar tillsammans med trevliga kamrater och gör det du är bäst på. Anmälan via e-post till kontakt@minsveparen.se eller direkt här på Föreningens hemsida under rubriken Medlemssidor.

Stockholms kulturnatt

Öppet skepp för dig som vill uppleva en gyllene kulturnatt i Stockholms hamn 18:00 - 24:00. Arrangeras tillsammans med Sjöhistoriska museet. Evenemanget är öppet för allmänheten.

Ungdomsutbildning

Under en heldag kommer deltagarna att, tillsammans med några ur besättningen, få vara ombord på M 20 och lära dig om sjömanskap, säkerhet, terminologi och inblick i maskin samt utbildning på däck. Utbildningen är kostnadsfri för ungdomsmedlemmar. Föreningen M 20 bjuder alla deltagare på lunch och fika. Utbildningsprogram och blankett för målsmans medgivande skickas till … Fortsätt läsa Ungdomsutbildning

Dockning på Beckholmen och medlemsutbildning

För att byta axellager behöver M 20 torrsättas i dockan på Beckholmen. Samtidigt planeras en propellerjustering och målning av skrovet. De 4/5 och 5/5 09:00-16.00 erbjuds föreningens medlemmar "Basic satety"-utbildning och möjligheten att få ett läkarintyg som kvävs för att tjänstgöra som inmöstrad besättning.

Utbildnig i Basic Safety

Basic Safety är en grundläggande säkerhetskurs som krävs för dig som vill arbeta till sjöss i Sverige och internationellt. Utbildningen följer vedertagna internationella direktiv och är värdefull även i andra sammanhang, t.ex. för dig som fritidsskeppare. Kostnadsfritt. Utbildningen ordnas för Föreningen M 20:s medlemmar.

Kustskepparutbildning

I samarbete med Sjöskolan på Beckholmen ordnar vi en kustskepparutbildning för alla intresserade. Kursen omfattar två dagar teori iland och två dagar praktik på M 20. Mer information och anmälan via Sjöskolan: www.sjoskolan.se.

VAF – arbetsdag

Kom ombord och delta i underhållet av vårt fina museifartyg. Du jobbar tillsammans med trevliga kamrater och gör det du är bäst på. Anmälan via e-post till kontakt@minsveparen.se eller direkt här på Föreningens hemsida under rubriken Medlemssidor.

Sverige 500 år, från Stockholm till Strängnäs

Årets första medlemsresa går till Strängnäs där M 20 deltar i firandet av Sveriges 500-årsdag och att vår kung Carl XVI Gustaf har suttit 50 år på tronen. Turen går via Sigtuna, Birka, Mariefred och Taxinge. Resan är öppen för Föreningen M 20:s medlemmar.