Medlemssidor

Vår hemsida förmedlar information till allmänheten och föreningens medlemmar om det som händer med M 20 och dess verksamhet.

Nu förbättrar vi informationen! För er medlemmar introduceras ”Medlemssidorna”. Det är en rad sidor för dig som vill veta mer, anmäla dig till föreningens evenemang, se vår gemensamma kalender, kontakta andra medlemmar eller kanske studera alla våra dokument, etc. För att nå “Medlemssidorna” finns ett menyalternativ i överkanten. Vid första inloggningen klickar du på ”Här får du hjälp med inloggningen”.  Där fyller du i den e-postadress du använder vid kontakt med föreningen. Du kan använda mobil eller dator. Dina inloggningsuppgifter skickas nu med e-post.

Det första du bör göra nu är att besöka ”Min sida” som ligger under ”Rulla”. Granska de uppgifter som finns om dig och korrigera/komplettera efter behov. Särskilt viktigt att kolla din mejl-adress!

Informationen på ”Medlemssidorna” är skyddad bakom våra individuella lösenord, så var försiktig med ditt lösenord! Du kan när som helst byta användarnamn och lösenord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *