Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Höstmöte

2020-11-19 @ 18:00

Inbjudan till höstmöte i Föreningen M 20

Föreningen M 20 bjuder in till höstmöte under temat M 20 historia. Torsdagen den 19 november kl. 18.00 startar vi ett digitalt höstmöte som du kan följa via dator, läsplatta eller mobil. Kvällen bjuder på dels en omröstning, dels ett föredrag. Läs bifogad agenda för höstmötet. Om du har några frågor eller synpunkter får du gärna kontakta styrelsen via e-post: kontakt@minsveparen.se.

Omröstning

I den den formella delen av höstmötet ombeds medlemmarna att ta ställning till styrelsens förslag om 2021 års medlemsavgifter. Den 19 november får du en länk via e-post. Klicka på länken och rösta. Länken är öppen t.o.m. 26 november. Röstsammanräkning och protokollförande av Höstmötet sker sedan pro forma den 27 november.

Marinhistorisk föredrag

I september invigde Sjöhistoriska Museet och Föreningen M 20 en mobil marinhistorisk utställning om Minsveparen M 20 och minsvepning som blev mycket uppskattad och uppmärksammad i media. För våra medlemmar anordnar vi nu ett föredrag kring utställningen och fartygets spännande historia. Föredraget kommer hållas av Sjöhistoriska Museets intendent Fredrik Blomqvist samt några av föreningens medlemmar bl.a. tidigare ordförande och amatörhistorikern Johan Boström. Föredraget sänds över internet med hjälp av det digitala mötessystemet Zoom.

Innan mötet

Ladda ned zoom-programmet från https://zoom.us/download eller välj att delta i mötet direkt via din webbläsare.

När mötet ska börja

Den 19 november får du en länk via e-post.

  • Klicka på länken eller kopiera den till din webbläsare och klicka på Enter

  • Följ instruktionerna, klicka på Enter

    • Tillåt alternativt Öppna länk om du använder zoom-programmet

    • Join from your browser om du väljer att delta via din webbläsare

Under mötet

Du kan slå på och stänga av mikrofonen – Mute och Unmute. Om du har mycket bakgrundsljud då är det en bra regel att stänga av mikrofonen och bara sätta på den när du vill prata.

Välkommen till en intressant och spännande digital kväll den 19 november kl 18:00!

Detaljer

Datum:
2020-11-19
Tid:
18:00